Som un estudi vallesà dedicat a l’arquitectura i consultoria en estructures arquitectòniques, rehabilitació d’edificis i Patrimoni arquitectònic. Coordinem i realitzem, de forma transversal, totes les tasques que intervenen en qualsevol projecte: des de la seva concepció fins a l’execució.

Ens apassionen les parts més tècniques dels projectes, destacant el disseny i càlcul estructural i l’eficiència energètica. Estratègicament són les disciplines de major cost en la fase de construcció dels edificis.

 També col·laborem amb altres professionals sota la marca Barcelona Structural Engineering desenvolupant la part tècnica dels seus projectes i supervisió d’obres.

El nostre tarannà -professional, amb rigor i discreció- ha fet que haguem col·laborat amb entitats com la Generalitat de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Barcelona d’Infraestructures Municipals (BIMSA) i nombrosos ajuntaments i altres administracions públiques i privades.

El compromís social de l’empresa va més enllà de la simple tasca professional. Tenim un compromís amb la nostra professió, amb el nostre entorn i amb la seva gent.

Cada projecte és un nou repte tècnic, no només per satisfer els condicionants habituals sinó, també, promovent l’ús de materials i sistemes de construcció de menor impacte amb el medi ambient, tant en fase de construcció com durant la vida útil. L’aprofitament de recursos naturals gratuïts són suficients com per ser tinguts en compte als edificis actuals.

Creiem en la relació entre el món científic-universitari i el professional per a la transmissió contínua de coneixement i de la seva aplicació en el món real. Participem en cursos de Grau i Post-Grau a la UPC, a l’Escola Sert (COAC) i a la UPC School.

El compromís social l’exercim, també, amb el patrocini d’actes d’entitats amb les que compartim valors i principis: Som patrocinadors de l’Hoquei Club Palau de Plegamans, de l’Atlètic Club Bàsquet Palau de Plegamans, i de les festes locals de Sant Isidre, la Marató de TV3 i l’Aplec Conjunt.